Arkitottelevaisuus   
Arkitottiskurssi   
Matalan kynnyksen kurssi, yli 6kk ikäisille. Kurssilla harjoitellaan arkitottelevaisuuden perustaitoja, alkeista lähtien. Sopii ensimmäistä kertaa koirakouluun tuleville tai tilanteeseen jossa arkikäytös on huonontunut huomattavasti. Arkitaitoihin ja niiden harjoitteluun sisältyy mm. kontakti, peruskäskyt, hihnakäytös, hoitotoimenpiteet ja hyvä yhteistyö.

kesäkuu
Teinikurssi   
Teinikoirien (6kk-2v.) oma kurssi, jossa esim. äänenkäyttö ja rauhattomuus ei haittaa - näitä on tarkoitus työstää.
Kehitetään kontaktinottoa ja pitoa, harjoitetaan malttia, parannetaan luopumisen taitoja sekä opetellaan rauhoittumaan.
Pienryhmä, jossa maksimissaan 3-4 koiraa.


Kurssille osallistuva koira voi olla ensikertalainen kursseilla tai "taantunut" teini, jonka kanssa on käyty jo aiemmin koulutuksissa mutta ympäristöhäiriöihin reagointi on ottanut vallan.
Rajoitukset: Osallistuva koira ei saa olla aggressiivinen ihmisiä tai toisia koiria kohtaan. Näissä tapauksissa suosittelemme hakeutumaan yksityiskoulutukseen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Ohitus- ja hihnakäytös treenit   
Kurssilla harjoitellaan ohituksia alkeista haastavampiin suorituksiin, koirakon taitojen mukaan. Ohitusharjoituksiin sisältyy vahvasti mielentilaharjoitukset, kontakti ja hihnakäytös sekä erilainen häiriö- ja tottelevaisuusharjoittelu.
Rajoitus: Ei koirille, jotka osoittavat aggressiota (voimakasta rähinää) kohtaamistilanteissa. Jos teillä on tälläinen tilanne, niin suosittelemme yksityiskoulutusta ennen ryhmätreenejä :)

huhtikuu
toukokuu
Arkitaitojen jatkoryhmä   
Koirille, joilla on pohjalla jotain arkitaitojen kursseja esim. Pentukurssi, Pentujatko, Teinikurssi, Arkitottis tai lajikursseja. Ryhmässä harjoittelu tulee sujua jollain tasolla, pieni häiriön ottaminen ei haittaa.
Harjoitukset sisältävät vaihtelevasti: Arkitaitojen kehittämistä, temppujen harjoittelua, aktivointia, harrastustaitojen harjoittelua, koirajumppaa ja nenätyöskentelyä.

toukokuu