Yrityksestä

Dog teamin takana

Dog Team Oy on perustettu elokuussa 2020.

Osakeyhtiön perustajina ja omistajina ovat kokemäkiläinen Kirsi Petäjämäki (vtj) ja harjavaltalainen Riia Lehti (tj).

Ajatus yrityksen perustamisesta syntyi, kun yrittäjillä oli yhtenäinen tarve: sisätilaharjoittelupaikka lähialueelta.

ARVOMME

Kaikkien koirien asialla
Hyvinvointi
Palkitsevuus
Yhteistyön ilo

VISIOMME

on edistää kaikkien toimintaalueemme koirien onnellisuutta ja hyvinvointia.

Haluamme auttaa uusia sekä konkarikoirannomistajia löytämään jokaiselle sopivia tapoja rikastuttaa arkea, helpottaa elämää haasteissa sekä vahvistaa yhteistyötä harrastuslajeissa.

Tavoitteenamme on olla paikkakuntamme laadukkain koira-alan palveluntarjoaja.

Lisää meistä

Kirsin erittäin kysytty valmennuspainoitteinen koulutus palveluskoirille (WauPet - pieni koirakoulu) ja Riian suositut toko- ja rallytokokurssit (Koirapalvelu Kunnon Koira) kaipasivat ympärivuotista mahdollisuutta palveluilleen.

Kun sopiva paikka löydettiin, toivat naiset samalla myös Satakunnan alueen muille koiraharrastajille mahdollisuuden harjoitella laadukkaasti säästä riippumatta. Näin syntyi oikea Dream Team: Dog Team Oy ja koirahalli Dog Team Areena.

Areenalle avattiin myös pieni myymälä Dog Team Shop, josta koiraharrastajat voivat hankkia kätevästi ja edullisesti omiin harrastustarpeisiin tarvikkeet ja namit. Shopin tavoite on tarjota kaikille asiakkaillemme tarpeellisia ja sopivia tuotteita. Shopin valikoima on jatkuvasti laajentunnut muovautunut asiakaskuntaa palvellen.

Vajaan kolmen toimintavuoden jälkeen saimme mahdollisuuden laajentaa toimintaa, lähtemällä luotsaamaan Porin Noormarkussa sijaitsevaa koirahallia - tähän tartuttiin ja nykyään Porista löytyy toinen koirahallimme Dog Team Center.

Asiakkaita meillä on käynyt Satakunnan lisäksi myös mm. Varsinais-Suomesta ja Pirkanmaalta, olemme erittäin otettuja, että saamme palvella laajasti koira-alan harrastajia! Erityisesti yksityistunnit eri lajeissa ovat kysyttyjä palveluita.

Kirsi ja Riia ovat toimineet koira-alan yrittäjinä jo useita vuosia. Koira- ja koulutustuntemus jo ennen yritystoimintaa omien koirien ja muiden koirakkojen kouluttamisen myötä on vuosien saatossa kehittänyt osaamista. Kenneltoiminta kasvattamisen myötä on myös tuttua näille naisille.

DOG TEAM OY
Ratastie 5, 32800 Kokemäki
Y-tunnus: 3153070-9

Sähköposti: info@dogteam.fi
Facebookissa: https://www.facebook.com/dogteamoy
Instagramissa: https://www.instagram.com/dogteam_oy/