Laura Lamminsivu
Kouluttaja, koirahieroja /jäsenkorjaaja

Koiraharrastaja, hevos- ja koirahieroja, koirien jäsenkorjaaja, kasvattaja (Jellonanjahtaajan, rhodesiankoira).
Koira-alan opinnot:
  • Tampereen urheiluhierojakoulu, hevos-ja koirahieroja 2003
  • Kauhajoen evankelinen opisto koirien jäsenkorjaaja 2019

Dog Teamilla Laura kouluttaa pääasiassa;
  • näyttelytreenejä
  • hupi agilityä
sekä kevätkaudella verijälkeä (mejää).

Laura toimii myös toimii koirahierojana.


"Olen harrastanut omien rhodesiankoirieni kanssa 15 vuotta monipuolisesti eri lajeja mm. Agilityä, rallytokoa, mejää, vinttikoirien maastojuoksuja, tokoa, näyttelyitä ja noseworkiäkin olemme kokeilleet.
Koirien luonneasiat kiinnostavat minua, joten olen kouluttautunut MH-luonnekuvauksen testinohjaajaksi. 
Olen myös aktiivinen tapahtumien järjestäjä ja osallistunut isojen agilitytapahtumien kuten Agirotu ja SM agility 2014 järjestelyihin. Tampereen KV-näyttelyn toimikunnassa olin 4 vuoden ajan. Nyt olen neljättä kertaa järjestämässä Teivon ryhmänäyttelyä vuodelle 2024.


Rhodesiankoira on haastava motivoitava ja vaatii huumorintajua ja tilannetajua omistajaltaan. Koiran ja omistajan suhde vaikuttaa vahvasti siihen miten koira toimii treenatessa. Omistajan voimakkaat tunnetilat vaikuttavat myös koiran suoritukseen, joten väsyneenä ja kiireellä ei koskaan koiran kanssa pitäisi treenata.


Tavoitteenani on aina koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hoitotoimenpiteet tehdään aina koiran parasta ajatellen.
Koiran ja omistajan hyvinvointiin pyritään myös harrastuksissa. Tunneillani tiukkapipoinen suorittaminen ei ole suotavaa, ensisijaisesti koiralla ja ohjaajalla pitää olla hauskaa. Positiivisella käytöksen vahvistamisella ja hyvällä vuorovaikutuksella koira oppii paremmin.
Kilpailen omien koirieni kanssa pääsääntöisesti rally-tokossa ja käymme satunnaisesti koiranäyttelyissä, mejäkokeissa ja vinttikoirien maastojuoksukilpailuissa."